Siirry pääsisältöön

Hae mukaan kä­si­työ­pa­ja­toi­min­taan kevääksi 2022!

Haluatko kehittää itseäsi käsityöläisenä? Kiinnostaisiko sinua saada lisäansioita? Haluatko ideoida uusia tuotteita? Ilmoittaudu mukaan Käsillä - näkövammaisten käsityöpajatoimintaan keväällä 2022!

Keväällä 2022 Käsillä-valmennuksessa alkaa kaksi eri linjaa:

  1. Näkövammaisten perinnekäsitöiden linja. Vahvistetaan perinnekäsityötaitoja ja opitaan uutta. Ohjelmassa on mm. punontaa sekä harjojen ja viskan sidontaa. Lähiopetusta on viikoilla 6, 9, 12, 15 ja 18.
  2. Räätälöity rottinkihuonekalujen valmistus- ja korjauslinja. Syvennetään taitoja perinteisten rottinkihuonekalujen valmistuksessa ja korjauksessa sekä opetellaan mattopiiskan tekoa. Koulutuksessa edellytetään aikaisempaa kokemusta huonekalujen teosta. Lähiopetusta on viikoilla 7, 10, 13, 16 ja 19.

Järjestämme kevään aikana myös 2–3 päivän lyhytkursseja eri käsityötekniikoista, joista ilmoitamme kurssikohtaisesti erikseen. Otamme mielellämme kurssien sisältöehdotuksia vastaan.

Valmennukseen hakeminen:

Ilmoittaudu haluamallesi linjalle viimeistään 30.11.2021 mennessä puhelimitse 050 435 8800 Hanna Karesjoki, sähköpostilla hanna.karesjoki@hun.fi

tai Webropol -linkin kautta https://link.webropol.com/s/kasillakevat2022- Ulkoinen linkki

Jokainen hakija haastatellaan ja opiskelijavalinnat tehdään sen perusteella. Haastattelut pidetään viikolla 49.

 

Lisätietoa hausta löydät tämän linkin kautta.- Ulkoinen linkki

 

Raikasta syksyn jatkoa ja tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Käsityöterveisin,

Hanna ja Heidi